Klacht: Bestel er niet!

op 27 mei 2020 over ItsOkay in de categorie Internetshops - Speelgoed

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij Iets okay meerdere hobby artikelen bestelt, omdat de site aangaf op voorraad. Helaas bleek het na de bestelling langer te gaan duren. Levertijd werd opeens weer verlengd. En nu….. Aangepaste levertijd overschreden. Doel van bestelling was moederdag. Contact krijgen lukt niet. Zou ik het ooit nog ontvangen? Ik heb geen idee. Ik hoop voor moederdag van 2021. Mijn advies aan iedereen die dit leest, bestel ergens anders.

Gewenste Oplossing:

Helaas gaat tevredenheid niet meer lukken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ItsOkay

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ItsOkay nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klacht...