Klacht: Beslagvrije viet herberekenen

op 10 oktober 2017 over LAVG in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb van de lavg een brief ontvangen ivm met beslag op mijn uitkering.in de brief was een formuliertje voor de beslagvrijevoet.die heb ik netjes ingevuld en verzonden.maar helaas geen gehoor van de lavg.later van de uwv heb ik een brief ontvangen dat de beslag gewoon doorgat en de beslagvrije voet door de kavg is berekendop 860 euro. Ik ontvang van de uwv een uitkering en zit al op de minimum van 1250 euro.mijn huur is 720 euro en ik heb geen recht op huursubsidie.140 euro ziektekosten.ik heb alle bewijzen meerdere keren per mail naar hun gestuurd.ook heb ik met de lavg gebeld en is mij verzekerd dat het in orde kommt.tot nu toe niks gechoord van hun.op mijn mails word niet gereageerd.zij schenden gewoon mijn beslagvrije voet.

Gewenste Oplossing:

Wanner ze mijn beskagvrije voet aanpassen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LAVG

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LAVG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hasan.kama