Klacht: Beslag gelegd op mijn belastingdienst (zorgtoeslag en voorlopige terug gave)

op 28 juni 2016 over Van Es deurwaarders in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn ex heeft schulden bij van ES. We zitten in een scheidinsprocedure al meer als een jaar heeft hij een eigen woning dus is ook geen partner toeslag. Er wordt nergens bij hem beslag opgelegd en mijn voorlopige terug gave incasseren ze en mijn zorgtoeslag wat van de zotte is want voorlopige toeslag kan je ook ineens moeten terug betalen als de berekening foutief is gemaakt. Er is bewijs van scheidingsprocedures maar alsnog weigert van ES op medewerking.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg en ze de schuld incasseren bij de schuldenaar. Die een huis heeft en een auto maar hij wordt met rust gelaten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Van Es deurwaarders over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Moeders111