Klacht: beschadigd ontvangen tuintafel

op 12 mei 2020 over vidaXL in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op vrijdag 17-04-2020 is bij mijn zus(mevr.d.beumer) op de schoffelvoorde 31 in spijkenisse een door mij besteld tuinset afgeleverd echter was de chauffeur van dpd een beetje lompslordig met neerzetten hij had de tuintafel hardhandig neer gegooid waardoor de doos beschadigd was en dus ook een stukje van de tafel is afgebroken hij had geen geduld om te wachten en ik kwam ’s avonds een bakkie bij haar doen en zag dat de tafel was beschadigd ik heb al een paar keer gebeld elek keer door aanpassingen zijn we telefoonisch niet bereikbaar best irritant dus via deze weg wou graag een nieuwe tafel naar het adres laten sturen en de oude beschadigde retour het adres van mijn zus is:mevr.d.beumer schoffelvoorde 31 3204sk in spijkenisse
graag een reactie op mij mailadres aangezien zij geen e-mail heeft voor eventukle vragen kunt u mij bereike op 06-48265184 of via e-mail: [email protected] ik zie uw reaktie graag wil ik ook dat jullie dpd op hun service wijzen zsm. alvastbedankt
gr.j.beumer

Gewenste Oplossing:

na het versturen van een nieuwe tafel en retour van de oude tafel

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar vidaXL over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door jurgenbeumer