Klacht: berenvlees Plus supermarkt Mierlo

op 06 juni 2021 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen week heb ik paar verpakkingen gehaalt van schouderkarbonade . Helaas bij openen rook ik het: berenvlees. Een enorme sterke penetrante lucht kwamen er van de lappen vandaan. Ik moest het meteen weggooien want me halve keuken rook ernaar. zelf me handen moest ik wassen van de geur. Waarom wordt dit stinkvlees nog verkocht?. Het was bij de 3 verpakkingen die ik had in 2 verpakkingen aanwezig.

ene verpakking 2 lappen en andere verpakking 1 lap. En waarom worden de karbonades van de plus varkensboeren die wel van goede kwaliteit maar zeer mondjesmaat verkocht?. Dat vlees is iets duurder maar wel van betere kwaliteit heb ik gemerkt!.

Gewenste Oplossing:

Stoppen met de verkoop van stinkvlees, en de schouderkarbonades van de plus varkensboeren vast in assortiment.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dennisdr