Klacht: Benzinegenerator defect binnen 2 weken na aankoop

op 04 oktober 2011 over vidaXL in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 september 2011 werd de benzinegenerator bezorgd. Binnen 2 weken was deze defect. Middels diverse mailtjes moest ik zelf maar beoordelen welk onderdeel defect was. Kreeg een lijst met onderdelen maar ik wist niet zeker of hetr juiste onderdeel er op stond en of dit onderdeel wel echt defect was. Na 8 werkdagen kreeg ik het onderdeel maar dat bleek niet het juiste te zijn. Ik heb toen direct gemaild en gebeld met het verzoek de defecte generator op te halen en een nieuwe te leveren aangezien ik 2 jaar garantie heb. Anders wil ik mijn geld terug. Totop heden niets meer vernomen van hun.

Gewenste Oplossing:

Defecte generator ophalen, repararen danwel een nieuwe leveren. Echter deze site heeft geen monteurs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door vidaXL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat vidaXL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

vidaXL

Heeft op 11 januari 2012 om 16:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Een replacement generator is op 12 Oktober 2011 verzonden

Alle klachten die gemeld zijn door xandra64