Klacht: Beloftes maar niets doen

op 06 oktober 2016 over Coolblue in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telefoon besteld, zou 20€ inruil krijgen van coolblue + inruilwaarde oude toestel + 64 gb simkaart van samsung bij bestelling voor 1 okt. Nu een week later, geen telefoon, oude telefoon nog niet bekeken, actie samsung voorbij, 20€ extra is er niet, 4 mensen gesproken, zou teruggebeld worden maar dat gebeurt nooit en vervolgens verwijzen naar de site waar staat dat alles weken kan duren. Afspraken en beloftes verdwijnen als sneeuw voor de zon en ik heb een zwaar teleurgesteld kind.

Gewenste Oplossing:

1 terugbellen,
2 beloftes nakomen,
3 excuses die wat voorstellen en waaruit blijkt dat men zich de waarde van de klant realiseerd.
4 goedmaker voor mijn zoon

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Coolblue

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Coolblue nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door Coolblue in behandeling genomen

Bericht van Coolblue

2 dagen geleden - Beste meneer Clous, Wat ontzettend vervelend om te lezen wat hier allemaal is gebeurd. Naar aanleiding van uw klacht, hebben wij u geprobeerd te bellen. Jammer genoeg kwam dit voor u niet gelegen, zodat wij u per e-mail een bericht hebben gestuurd. Naast het feit dat wij u een kleinigheidje toesturen als goedmaker voor uw zoon, willen wij ook nogmaals onze excuses aanbieden voor de teleurstelling die u en uw zoon door deze situatie hebben moeten ervaren. Hopelijk is de situatie nu wel helemaal naar wens opgelost, ook al had dit natuurlijk al veel eerder moeten gebeuren. Mocht u nog gebeld willen worden hierover, kunt u altijd reageren op de e-mail die we u verstuurd hebben. Natuurlijk komen we onze belofte over het terugbellen na, zodat u kunt zien dat het absoluut onze bedoeling is om deze beloftes na te komen. Met vriendelijke groet, Coolblue

Alle klachten die gemeld zijn door Geachte heer Clous