Klacht: Belangrijke Bestelling niet ontvangen!

op 03 september 2018 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Dit is namelijk al de 3 e keer dat ik zo iets meemaak, ik was vandaag heeel de dag thuis en mijn pakket niet mogen ontvangen! Dit is belachelijk gewoon!!! Vervolgens wil ik mn pakketje gaan volgen staat er lettelijk “ geadresseerde niet thuis” dit kan echt niet en toevallig altijd op en zaterdag!
Terwijl ik heel de dag iedere keer buiten stond te kijken of er een bus stond! Heb zelfs voor dit pakketje wat ik zou krijgen een afspraak moeten afzeggen! Sorry maar volgens mijn was dit de laatste keer een bestelling via DHL ECHT SLECH! Schandelig gewoon!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik optijd mn pakketje ontvang!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 03 september 2018 om 11:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door N.K.T