Klacht: BELACHELIJKE SERVICE

op 25 juni 2016 over Seats and Sofas in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na aanleiding van een brief een telefoontje ontvangen van mw uit filiaal Heerlen. Zwaar triest als de brief niet eens is gelezen. Ik heb WEKEN op me bank gewacht toen die er was mocht die even blijven staan, wat is er gebeurd?! VERKOCHT!!! Krijg net te horen we bestellen een nieuwe. NEE STELLETJE DEUZEN dat gaat niet meer, oh en dan maar annuleren??? kost me 30 procent haha ik geloof jullie zijn niet goed snik. IK WIL AL MIJN GELD TERUG!! wat een service, jullie fout niet de mijne. Ik maak er een zaak van… En wat zegt mevrouw aan de telefoon als ik zeg jullie gaan met iedereen zo om, nee mevrouw niet met alle klanten.. Lachtertje 9 van de 10 wel…. opgelost mijn klacht??? 192 klachten opgelost nou jullie maken zich er makkelijk vanaf maar ik blijf elke dag op elke site alles melden. reclame maak ik voor jullie, hoe bagger jullie zijn met afspraken!!

Gewenste Oplossing:

Al mijn geld terug 1400 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Seats and Sofas over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Seats and Sofas in behandeling genomen

Bericht van Seats and Sofas

3 maanden geleden - Beste Mevrouw van der Broeck, Ik vind het erg vervelend om te lezen dat het zo is gelopen bij u. Ik heb uw klacht nogmaals doorgestuurd naar onze megastore in Heerlen. Hopelijk kan u met de juiste contactpersoon hier uit komen! Met vriendelijke groet, Ricardo Customer Service Seats and Sofas

Reactie van de melder van de klacht sannevdbroeck

3 maanden geleden - Klacht is in behandeling... Ik wacht niet langer meer. Elke dag dat ik niks hoor is nog meer klachten plaatsen! Ik blijf de hele social media ermee vol gooien en op elke mogelijke site de klachten plaatsen. Gelukkig ben ik niet de enigste en zie ik dat het echt bij HEEL VEEL mensen zo gaat.. denk dat ik maar eens de fanfare met spandoeken laat langskomen.... voor de oh zo geweldige hulp. Kijken of dit zaterdag mogelijk is...

Reactie van de melder van de klacht sannevdbroeck

3 maanden geleden - 1400 euro en geen 30 procent minder hiervan.. Zaterdag kom ik langs op de zaak want ja telefoontjes plegen jullie niet en als krijg ik een jong meisje eraan die niet eens weet wat ze moet zeggen... zo lossen jullie het op maar die mensen wat hier echt achter zitten die hoor en zie je niet! Maar geloof me van mij komen jullie niet af.. voor de winkel is openbaar terrein.. en ik kom op elke drukke dag een paar uurtjes daar zitten.. Kijken hoe de verkoop dan gaat!

Reactie van de melder van de klacht sannevdbroeck

3 maanden geleden - er is een nieuwe brief jullie kant uit! graag lezen en niet weg leggen !!..

Bericht van Seats and Sofas

3 maanden geleden - Beste mevrouw van der Broeck, Uw klacht en gegevens zijn doorgezet binnen Seats and Sofas. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen om de zaak met u te bespreken. Met vriendelijke groet, Ricardo Customer service Seats and Sofas

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Seats and Sofas een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Seats and Sofas

Heeft op 08 juli 2016 om 14:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

geachte,
Wij hebben begrepen dat er contact is geweest met u,
wij sturen deze melding alsnog door naar het filiaal.
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,

Alle klachten die gemeld zijn door sannevdbroeck