Klacht: Belachelijk hoge kosten voor betalen in termijnen

op 29 juni 2019 over Famed in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde de hoge tandartsrekening in termijnen betalen omdat het bedrag voor mij te hoof was om ineens te betalen. Blijkt dat ik per termijn 5 euro extra moet betalen bovenop eventuele wettelijke rente. Het gaat hier om gezondheidszorg en dan verwacht je dit uitmelken van de klant toch niet. Daarnaast word je min of meer gedwongen aan te geven dat je akkoord gaat met het betalen van deze extra ‘dwangsom’,andere opties heb je niet !
SCHANDALIG

Gewenste Oplossing:

Als ik het bedrag aan zogenaamde 'administratiekosten' beduidend verlaagd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Famed

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Famed nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door alex-cec