Klacht: Beëindiging doorlopende reiszverzekering

op 12 maart 2020 over Independer.nl in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze ochtend ontving ik uit het niets een mail van De Internationale.. mijn doorlopende reisverzekering is PER DIRECT beëindigd. Er zou niet betaald zijn? Dit terwijl het elke maand netjes per automatische incasso van mijn rekening afgeschreven word. Ik heb dan ook meteen de mail beantwoord met als bijlage kopie rekeningafschrift. Ze zeggen een herinnering te hebben gemaild, ik heb mijn mail spam doorgespit.. niets te vinden! Ook stond er in de brief dat ik volledig jaar zou moeten betalen EN dat er een incassobureau is ingeschakeld ?! Ronduit belachelijk!

Gewenste Oplossing:

Het liefst zou ik per direct mijn verzekering opzeggen door dit soort praktijken.. Toch wil ik dat mijn doorlopende reisverzekering op dit moment gewoon doorloopt! ik heb immers al die tijd betaald!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Independer.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door M.L.S.