Klacht: beeindiging abonnement

op 28 januari 2011 over Hi in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een klacht over de HI. een asiociale provider. die het verdomd me nummer vrij te geven als ik me abonnement afkoop. omdat ze me constant in de kou laten staan. met een slecht bereik. internet wat uitvalt, die je wel betaald. tegoeden niet mee worden genomen naar de volgende maand. en zo kan ik nog wel even doorgaan. het enige wat je krijgt zijn de standaard antwoorden. van het nummer blijft van HI. dat hebben wij besloten. maar als je je 2 jaar uitzit krijg je je nummer wel mee.

Gewenste oplossing

dat mijn abonnement met ingang van 1 maart wordt beeindigd. en dat ik mijn nummer, die ik nu dus al ruim een jaar of 10 heb gewoon kan meenemen. ik ben bereid de afkoopwaarde te betalen. als ik me nummer maar meekrijg
er zou moeten staan in de algemene voorwaarden over een minimale duur van 2 jaar. dat staat er niet in, dus ze mogen me nr niet eens vasthouden. en ik mag me contract beeindigen als ik dat wil

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hi in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hi een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hi

Heeft op 01 februari 2011 om 13:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

uitgelegd waar nummerbehoud met afkoopsom aangevraagd kan worden.

Alle klachten die gemeld zijn door wandasw