Klacht: Bedrijf negeert RMA aanvraag totaal.

op 19 oktober 2016 over 4Launch in de categorie Internetshops - Computers en accessoires

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Je hebt bedrijven met goede klachtenservice, met slechte klachtenservice en je hebt 4Launch wat gewoon slim is en je totaal negeert, hopend dat je alles vergeet en het overwaait.

Nu het verhaal (wat nog lopende is, aangezien 4Launch bijna 40 dagen in negeermodus zit en nergens op reageert)

Mijn EVGA 970 FTW begon na zo\’n 15 maanden raar te doen, gekke kleuren in beeld, crashes en toen deed die niks meer, je kon niet opstarten en alles bleef hangen op no-signal error. Ik had getest en het was de videokaart, met een 970 van een vriend van me was het probleem gelijk weg.

Dus ik de kaart in zijn originele doos gestopt en opgestuurd naar 4launch. Bij aankomst bij 4Launch heeft de kaart er 5 dagen gezetten en kreeg ik mailtje dat zij er naar hebben gekeken en het gingen doorsturen naar EVGA voor onderzoek.

Zo\’n 2-3 weken later kreeg ik mailtje van 4Launch met wat foto\’s dat er een probleem is, dat de serienummers van de doos en de videokaart niet overeen komen, en of ik de goede kaart wil opsturen. Toen wist ik niet of ik moest lachen of huilen.

Dus ik stuur hun mailtje terug dat er maar 1 doos en 1 kaart is en dat zij die hebben, er kan niks meer opgestuurd worden. Of 4Launch heeft de boel verwisseld, of EVGA klantenservice of de kaart en doos hebben niet ge-matcht bij de aanschaf al. Niemand controleert de serienummers dus deed ik ook niet, alles werkte prima en dat was het belangrijkste

Toen was het 28 dagen stil, totaal geen gehoor van 4Launch, geen vragen, klachten, opmerkingen, helemaal niks van hun kant af, 0% mee denken of aan de issue werken.

Toen heb ik het via hun chat aangekaart wat er allemaal gaande was ( gesprek is opgenomen met screenrecorder, mochten ze achteraf gaan slim doen en zeggen dat ik uit me nek klets ), daar werd me weer verteld dat ze de zaak aan het bespreken zijn.

10 dagen later ga ik weer naar hun chat ( en weer opgenomen ) met de zelfde vraag, of ik een contactpersoon kan krijgen want dit duurt te lang allemaal. Je kan het wel raden, die is er niet maar als die er is zal die contact opnemen met mij.

Weer paar dagen later, nog steeds 4Launch in negeermodus, hun onzichtbare contactpersoon is nog steeds onzichtbaar of zijn beltegoed/mailtegoed is op.

Dus nu ben ik op het punt beland dat de hele zaak maar in het openbaar gaat, Ik begin hier, volgende stappen gaan via me DAS rechtsbijstand, thuiswinkel klachtenformulier en klacht.nl Ik heb niet met ze geknikkerd om me zoo te laten behandelen.

Als ze überhaupt een teken van leven of mee denken gaven was het al iets, communiceren en samen denken en werken aan oplossing. Maar nee, dit bedrijf wilt alleen de lusten ( veel en snel verkoop ) maar geen lasten ( garantie issues ). Te schandalig voor woorden gewoon.

Gewenste Oplossing:

Een teken van leven zou al heel wat zijn. Of de kaart gerepareerd/vervangen/of het geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar 4Launch over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door 4Launch in behandeling genomen

Bericht van 4Launch

3 dagen geleden - Geachte klant, Het is vervelend te vernemen dat uw case met uw EVGA 970 FTW moeizaam is gelopen tot dusverre. Het is ook spijtig te horen dat u lange tijd niets vernomen heeft. Wij zullen nader naar uw case kijken en op korte termijn bij u hierop terugkomen. Uw case wordt verder door Customer Support opgepakt. Onze excuses voor enig ongemak. 4Launch - Customer Support

Alle klachten die gemeld zijn door ve2910