Klacht: Beauty en Wellnesscentrum BodyTime

op 03 oktober 2011 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enige tijd geleden heb ik een bon gekocht voor een Hot Stone massage bij beauty en wellnesscentrum BodyTime. Deze wilde ik nu gaan reserveren. Ik had hier graag op 8, 15 of 22 oktober gebruik van willen maken. Op zaterdag 29 oktober ben ik helaas niet in Nederland en doordeweeks moet ik gewoon werken. Nu blijkt dat ze tot 15 oktober geen mail kunnen beantwoorden. Dit betekent dus dat ik hier alleen nog op 22 oktober gebruik van kan maken. Nu zie ik al gebeuren dat ze dan zoveel verzoeken voor 22 oktober hebben ontvangen dat ik niet terecht kan. Ik vind het echt zonde van mijn geld als ik dan mijn waardebon moet laten verlopen omdat deze op 1 november verloopt.

Gewenste Oplossing:

Alle oplossingen waardoor ik zeker weet dat ik gewoon mijn waardebon kan gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Groupon beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door Rianne0510