Klacht: Battle of Los Angeles

op 29 september 2011 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als RTL7 zo trots reclame maakt om Battle of Los Angeles uit te zenden, waarom kijk ik dan nu (28 sept) naar een ongelooflijk slechte re-make, aftreksel, van de goede versie uit 2011?
Op tvgids.nl en rtl7.nl worden leuke screenshots gegeven van de blockbuster uit 2011 maar ”puntje bij paaltje” is dit een of andere B film uit 1400 voor christus.

Gewenste Oplossing:

De volgende keer als je een film uitzend, controleer dan of de film ook echt de film is die je gaat uitzenden, ik had me voorbereid op een goede film met na afloop: ''stom, stommer, stomst''. nu moet ik dus naar dit urinefilmpje kijken voordat de avond weer verdergaat. BEDANKT!

Alle klachten die gemeld zijn door Alexje338