Klacht: bar slechte levering, geen service en klantvriendelijkheid

op 03 oktober 2016 over Figuur Deco in de categorie Tuincentra

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

figuuurdeco levert ondanks veel beloftes mijn vooraf betaalde internetbestelling die ik deze zomer plaatste niet uit. na veel en heel lang aandringen kwam bestelling uiteindelijk kapot binnen. vervanging van het produkt laat, ondanks weer veel beloftes van de heer harry visser, nu alweer een dikke maand op zich wachten.
op mail wordt meestal niet gereageerd en telefonisch is dit bedrijf regelmatig slecht bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

als ik een goede vervanging van mijn kapotte bestelling binnen heb. een financiele tegemoetkoming zou bovendien op zijn plaats zijn.

Alle klachten die gemeld zijn door birgit schneithorst