Klacht: Bank wat doorzakt en slecht en slordig afgewerkt

op 09 juni 2017 over Seats and Sofas in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een powel bank ter waarde van ruim 1800 euro gekocht bij jullie en bij levering gelijk klacht ingediend over de slechte afwerking. Na nog geen jaar kon je alle balken voelen en er niet meer op liggen. bank terug gedaan en is ons beloofd een geheel nieuwe bank te laten komen., maar de oude moest wel eerst terug anders stuurden ze geen nieuwe op. Na een lange tijd zonder de bak te hebben gezeten kregen we telefoon dat de bank binnen was. Wat blijkt de oude bank was terug aan alle kanten los getrokken opgelapt en terug gestuurd. Dit was duidelijk niet de afspreek en daarbij hij is er ook niet mooier van geworden. Ik ben nu wel erg klaar met de slechte service en alle loze beloftes die al gedaan zijn. Ik laat het er nu ook niet meer bij zitten ik heb jullie kansen en tijd gegeven om het netjes op te lossen en wil dus graag mijn geld terug. Er worden mij dingen beloofd en niet nageleefd waardoor ik niet van mijn bank heb kunnen genieten al die tijd. Ik zit er sterk aan te denken om radar of iets dergelijks in te gaan schakelen omdat jullie je woord niet houden.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn aankoopbedrag graag terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Seats and Sofas over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Seats and Sofas in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Seats and Sofas een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Seats and Sofas

Heeft op 22 juni 2017 om 14:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door moniqueheemink