Klacht: Bank is na zeven weken aankoop de helft goedkoper

op 11 oktober 2016 over Woonsquare in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben 8 augustus een een Lucca bankstel gekocht hij is nog niet geleverd maar ik zag wel in een nieuwe folder dat hij de helft goedkoper is geworden van 1500 euro naar 779 daar ben ik niet blij mee kunnen jullie daar wat aan doen? Ik kan hem natuurlijk afzeggen en opnieuw kopen ben ik nog goedkoper af groet Corina Resing Scherpenzeel

Gewenste Oplossing:

Graag korting

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Woonsquare over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Woonsquare in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Woonsquare een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Woonsquare

Heeft op 28 september 2016 om 09:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Resing