Klacht: Bank doorgezakt

op 13 mei 2016 over Woonsquare in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede dag mijn bank is door gezakt en wij hebben jullie gebeld over de klacht en het is niet opgelost ik heb 3 bankstellen gekocht bij jullie waar van 2 zijn opgehaald en ik haal die ene bank niet op voor dat jullie dit hebben opgelost en de ouden banken zouden opgehaald moeten worden is ook niet gebeurt ik bedaal niks voor dat jullie deze hebben opgelost en ik schakel mijn rechtsbijstand in hoop voldoende te geïnformeerd te hebben

Gewenste Oplossing:

Staat bij de klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Woonsquare over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Woonsquare in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Woonsquare een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Woonsquare

Heeft op 14 juni 2016 om 09:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Emrah Cicek