Klacht: Bank besteld op 12 december 2015 nu nog steeds niet geleverd.

op 30 april 2016 over Seats and Sofas in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer / mevrouw,

op 12 december in 2015 hebben wij bij jullie een bank gekocht ( Filiaal Laagraven Nieuwegein ), wij hebben toen bij deze koop vermeld dat wij graag de aankoop in week 16 van 2016 wensen te ontvangen.
Doordat hierdoor de bank in stalling bij jullie bedrijf moest komen te staan hebben wij een aangepaste bon gekregen met daarop vermeld dat de bank misschien in stalling komt te staan en dat het geen probleem was als dit daadwerkelijk zou gaan gebeuren.
Op de nieuwe bon hebben jullie ineens de leverdatum aangepast naar week 17 wat mij helaas niet was opgevallen.
Toen ik halverwege Maart met jullie contact opnam en vroeg of week 16 geen probleem was vermeldde jullie mij dat dit gewoon mogelijk was en dat er spoed achter mijn bestelling zou komen te staan zodat dit ook zeker gerealiseerd kon worden.
Helaas voor ons was week 16 niet gelukt en werd ons verzekerd dat week 17 zeker de bank binnen zou komen.
Inmiddels nu eind week 17 heb ik weer contact gezocht ( de zoveelste telefoontje ) en word mij verteld dat de leverancier vertraging heeft opgelopen en dat de nieuwe leverdatum ineens 10 mei word, wat dus halverwege week 19 betekent. en dit is dan natuurlijk geen zekerheid want er kan zomaar weer iets tussenkomen dat het nog langer gaat duren.
nu kon ik via jullie wel een leenbank krijgen alleen moet ik die dan zelf op komen halen en ook weer zelf terug brengen. dit gaat mij minimaal 2x 50 euro kosten terwijl de fout bij jullie ligt.

Gewenste Oplossing:

De terechte oplossing voor dit probleem vind ik, dat jullie zelf ervoor moeten gaan zorgen dat de leenbank op mijn adres bezorgd word en dat deze kosten voor jullie rekening gaat komen.
Tevens het ophalen van deze bank moet voor rekening van jullie komen. Het is namelijk niet zo wanneer jullie een fout begaan de koper hiervoor moet bloeden.

Vanuit onze kant zijn wij erg coulant geweest en houd het een keer op met constant maar te accepteren dat wij met een klein kind op de grond moeten gaan zitten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Seats and Sofas over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Seats and Sofas in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Seats and Sofas een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Seats and Sofas

Heeft op 30 april 2016 om 08:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Scott Lijffijt