Klacht: Badkamer/Toilet & Keuken

op 08 mei 2016 over Piet Klerkx in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Piet Klerkx – Badkamer/toilet & Keuken.

De verkoper vroeg aan ons wat onze ideeën was met de badkamer na het afnemen van de keuken. Aangegeven wat wij graag met onze badkamer willen doen en dat tijdens de bouw wij de leidingen hebben laten leggen op de gewenste posities. Inloop douchewand laten plaatsen, het plafond is verlaagd, gestuced met spotjes erin.

Hij gaf aan dat hij een deal voor ons had en met onze ideeën een stuk goedkoper zouden uitkomen.

Wij hebben om die reden de badkamer bij ons nieuwbouw huis laten vervallen en zijn voor de all in deal gegaan. Hij gaf aan: let niet op de artikelen, jullie mogen hem samen stellen naar jullie smaak. Hij gaf aan als je de tegels die in de all in deal badkamer niet nemen maar andere tegels in jullie smaak dan kan het +- uitkomen. Maar gezien jullie smaak en keuzes voor de artikelen + het ‘vele’ werk tijdens de bouw al laten doen zal het goedkoper uitkomen.

Na het ondertekenen van de all in deal en dat wij voor de 2de keer kwamen om de badkamer te bespreken gaf hij aan dat wij moesten afwijken van de all in deal omdat we (nog) goedkoper zouden uitkomen omdat hij wist hoe onze badkamer uiteindelijk eruit zou komen te zien met de artikelen en dat merendeels tijdens de bouw al is gedaan.

Tot 4x toe een offerte gehad. Schrik niet. 7000,- EUR + duurder uitgevallen dan de prijs van de all in deal.

Hij gaf aan dat de montage zo duur was. c.a. 9000EUR en uiteindelijk ook de artikelen richting de 9000 EUR. Terwijl hij voorheen aangaf, doordat wij al veel tijdens de bouw hadden gedaan en met de artikelen die wij willen het zelfs minder dan de all in deal zou zijn.

Nu zijn wij afgelopen week terug gegaan en hij kwam met een nieuwe offerte. Montage zou dan 5000 EUR zijn omdat het nieuwbouw is en omdat wij al veel tijdens de bouw hebben laten doen. Na het bekijken van de offerte had de verkoper goedkopere tegels in de offerte en maat 50×50. Terwijl wij de 60×60 tegels hebben aangewezen. Dit scheelt ook met het snijverlies. Hij keek ons aan en zei: sorry maar dan is het 500 EUR duurder. Verkeerde waskommen en moest dit ook wijzigen waardoor er nog eens 500 EUR boven op kwam.

Met de laatste offerte ben ik naar een andere badkamer specialist geweest en gevraagd of zij het voor goedkoper konden doen. De verkoper heeft een uitdraai gemaakt en het ons laten zien op hoeveel het zou uitkomen als wij de badkamer bij hun zouden afnemen. Inc montage 2300 EUR goedkoper! Gevraagd of wij zijn uitdraai mee mochten nemen, maar dan moesten we tekenen om de badkamer bij hun af te nemen. Dit hebben wij natuurlijk niet gedaan.

Onze woning wordt over 1.5 maand opgeleverd, maar de badkamer & het toilet zal niet tijdig geplaatst worden. Omdat wij er nog niet uit zijn gekomen.

2 dagen verder en wij ontvangen een mail voor onze keuken. De verkoper vraagt of wij de bijlage voor de apparatuur willen tekenen. Wij hadden al een keer voor het apparatuur getekend toen wij de keuken een jaar geleden hadden uitgezocht, wat blijkt nu. De verkoper heeft ons goedkopere apparatuur opgestuurd. Zo’n kleine 2000 EUR verschil met het apparatuur waar wij destijds voor hebben getekend. Hij heeft dan ook niets met de prijs van de keuken gedaan.

De keuken zou medio juni worden geplaatst, maar doordat Piet Klerkx de brief voor de order naar het oude adres heeft verstuurd en wij al tot 2x toe een adreswijziging hebben doorgegeven wat niet was aangepast. Zal de keuken nu medio/eind juli worden geplaatst ivm 12 weken lever tijd.

Wij zijn er onderhand wel klaar mee en ik zal dan ook niemand, maar dan niemand iets laten afnemen bij Piet Klerkx. Heb het gevoel of ik 5 jaar van mijn leven ben kwijt geraakt.

Gewenste Oplossing:

Na onze ervaring heb ik geen idee meer wanneer wij tevreden zouden zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Piet Klerkx over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Adem Ozcan