Klacht: Badjas niet geleverd.

op 17 mei 2016 over Voldaan Fashion in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 21 april 2015 heb ik een badjas besteld en betaald van Euro 89,95. De levertijd is volgens de voorwaarden 3 tot 7 werkdagen. Nadat deze verstreken waren nog steeds geen badjas. Mailtje gestuurd, als antwoord ontvangen, dat badjas verstuurd was met op internet onbekende vervoerder. Natuurlijk niet aangekomen, alweer een mail gestuurd met de vraag wie de vervoerder is en wat het track en trace nummer is. Volgens het antwoord zou dat DHL zijn en toevallig die dag zijn er verschillende pakketten zoek geraakt. Weer een mail verzonden (10 mei), dat ik nog steeds het track en trace nummer niet had ontvangen en dat ik óf de badjas per omgaande verwachtte óf het geld teruggestort op mijn rekening. Sindsdien is er geen reactie meer gekomen.

Gewenste Oplossing:

Het bedrag van 89,95 teruggestort op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Voldaan Fashion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Voldaan Fashion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door grad1