Klacht: Axa betaalt schade niet volledig uit

op 22 september 2017 over CarTrawler in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een verzekering afgesloten die mijn gehele eigen risico zou afdekken bij Axa voor een huurauto in Zuid Afrika. Ze hadden me aangegeven niet in te gaan op aanbiedingen van de autoverhuurder (Budget) omdat zij alles afdekken. Op het moment dat er echter een band kapot gaat blijkt achteraf dat ik helemaal niet volledig verzekerd ben maar voor een kapotte autoband slechts voor 100 Euro. De run flat tyre koste echter 400 Euro. Budget liet me weten dat als ik voor 3 euro per dag een verzekering bij hen had afgesloten dat het dan volledig afgedekt zou zijn. Axa verstopt zich helaas achter de kleine lettertjes. Axa misleid en bedriegt !!!!

Gewenste Oplossing:

wanneer het volledige bedrag van 400 Euro uitbetaald wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CarTrawler

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CarTrawler nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerard Donkers