Klacht: Verschrikkelijk aftersales, krijg niet waar ik voor heb betaald

Michael Aken, van op 05 februari 2021 over Autohero NL B.V in de categorie Autodealers, Internetshops - Auto's en auto onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij Autohero een Audi Q3 gekocht met een gouden garantiepakket twv €600.
Volgens Autohero was er net voordat ik ‘m gekocht had, een onderhoudsbeurt gedaan. Dit hebben ze helaas niet ingevuld in het serviceboekje en het is door hen op geen enkel manier aantoonbaar. Wel staat het bij hun op de website.

Auto had de dag dat ik ‘m in ontvangst nam, bijna geen druppel olie.. Dat betekent, aangezien het ook totaal niet aantoonbaar is, er geen onderhoudsbeurt is geweest. Olie is tevens ook helemaal zwart en vies en te weinig. Mogelijk is het voor t laatst gebeurd op het moment wanneer mijn serviceboekje daadwerkelijk ook is ingevuld. 20.000 km minder op de teller dus.

Een gouden garantiepakket dus, moet goed komen, zou je zeggen. Ze hebben mijn auto 3 dagen lang laten wachten in een garagepartner van hun. Na 3 dagen moet de desbetreffende garage enkel olie bijvullen.

Telefonisch en per mail wordt ik niet netjes geholpen. Manager zou mij bellen, is mij een aantal keren beloofd. Helaas gebeurd dat ook niet. Ik heb opgenomen gesprekken en e-mails als bewijs. Zelfs als ik zeg dat ik juridische stappen ga ondernemen, zegt klantenservice medewerker: Moe je doen, bereik je heulemaal niks mee.

Balen dat ze zo met je omgaan terwijl ze meer dan €20.000 aan je verdienen. Ook het aankoopproces ging mega stroef. Helaas wilden ze mij niet helpen met een onderhoudsbeurt, omdat ze dat gewoon niet hebben gedaan maar wel roepen.

Service en AfterSales is echt verschrikkelijk. Ze hebben mij zelfs een paar keer weggedrukt na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat er echt een onderhoudsbeurt komt voor mijn auto.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autohero NL B.V nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Autohero NL B.V in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Autohero NL B.V een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Autohero NL B.V

Heeft op 19 mei 2021 om 17:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste OguzhanS,

Hartelijk dank voor het aangeven van uw klacht, dat er bepaalde zaken niet geheel naar uw wens zijn verlopen dat was ons duidelijk, echter hebben wij alle klachten die u heeft ingediend destijds verholpen en zullen nog steeds voor u klaar staan.
Het feit dat u aangeeft dat wij u weg hebben gedrukt dat komt ons zeer zeker niet bekend voor want dat is niet hoe wij met klanten om gaan. Dat neemt niet weg dat wij als bedrijf geen fouten maken maar zullen ten allen tijden het zo goed mogelijk proberen recht te zetten. tevens wil ik u aangeven dat het ons niets uitmaakt of een klant 20 K uitgeeft of 5 K iedere klant is voor ons gelijk en word ook zo behandeld.

Vriendelijke groet,
Team Autohero

Alle klachten die gemeld zijn door OguzhanS