Klacht: Asociale buschauffeur

op 04 augustus 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De buschauffeur van bus 444 busnummer 6662 vanaf duinrell naar Den Haag om 19.01 was erg asociaal aan het doen omdat er op de stopknop was gedrukt en niet werd uitgestapt. Er was iemand die vroeg of hij door kon rijden omdat zij anders te laat kwam en hij reageerde toen met ” nee we rijden nu op mijn tijden” en reageerde wel vaker gemeen tegen alle mensen die er iets van zeiden. Ik en mijn collega’s van Duinrell hebben wel vaker problemen met deze man en we zijn er onderhand een beetje klaar mee. Ik hoop dat er een hartig woordje gesproken word met deze nare man.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer deze man van de Duinrell route word afgehaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jenn1103