Klacht: Asociaal rijgedrag

op 25 mei 2021 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag om 17.24u rijdt een DHL wagen over de stoep met een behoorlijke vaart. Waarbij er op nog geen 2 meter daarnaast gewoon de rij weg ligt (met de foto kan ik dit laten zien). Ik begrijp niet waarom hij over de stoep moet scheuren. Ik spreek de bestuurder erop aan dat hij niet over de stoep moet rijden want dat hij zo een kind kan aanrijden. Hij zei dat ik niet moest zeuren omdat hij vond dat hij rustig reed en negeerde mij vervolgens. Ik vind dit echt niet kunnen.

Gewenste Oplossing:

Als de bestuurder hierop aangesproken wordt en het niet meer doet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 25 mei 2021 om 13:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht.

Dat klinkt als een gevaarlijke situatie. Het lijkt mij dan ook geen goed idee om snel over de stoep te rijden wanneer er enkele meters naast de stoep een weg ligt. Zo te lezen was het gedrag vervolgens ook niet heel fijn nadat u de chauffeur heeft aangesproken. Onze excuses hiervoor. Ik heb de chauffeur in ons systeem gevonden en een klacht doorgezet naar de manager. U kunt ervan uitgaan dat dit serieus besproken en opgepakt gaat worden. U krijgt hier geen terugkoppeling over.

Met vriendelijke groet,

Jim
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Amsterdam...