Klacht: Asociaal rijgedrag

op 20 december 2012 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hedenavond ben ik door de chauffeur van een veolia lijnbus kenteken 3bbg33 op de nijswillerberg van de weg gedrukt hij reed vanaf de parkeerplaats naast de rijbaan de weg op terwijl ik al bijna naast hem zat. Ik dach dat hij me niet gezien had. bovenaan. De nijswillerberg heb ik de chauffeur op zijn rijgedrag gewezen zijn commentaar u had in moeten houden maw hij had me wel gezien en heeft me dus moedwillig in een levebsgevaarlijke situatie gebracht. Ik weet niet of mijnheer dezelfde actie uitgehaald zou hebben als hij in een kleiner verboermiddel had gezeten. lijn weet ik niet bus reed later bocholtz in tijdstip was rond 18:10

Gewenste Oplossing:

Dat mijnheer op zijn rijgedrag aangesproken wordt.

Alle klachten die gemeld zijn door Loek Claessens