Klacht: Art Deco Beeldje…

op 09 oktober 2011 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi hoi…

Nou mijn advertentie is er ook gewoon afgehaald, omdat ik het woordje Ivoor had gebruikt, want het betreft een materiaal wat niet is toegestaan en in strijd is met de regels van Marktplaats.nl.

Ik bedoel waar hebben we het nou over, een stukje ivoor van een 1cm groot, van een Olifant die misschien al 100 honderd jaar geleden is neergehaald, in een tijd waar toen nog heel andere regels waren dan vandaag de dag…

Ik bedoel ik ben geen Ivoorhandelaar, ik heb gewoon een mooi Art Deco beeldje te koop met een Ivoren hoofdje er op, thats all…

Maar wat Marktplaats wel en nog steeds toelaat na duizenden meldingen om dat niet toe te laten, dat zijn die advertenties van die duistere dieronvriendelijke broodfokkers, die dik geld verdienen aan de pijn en het armzalige leven en verdriet van beestje`s die nu “leven” in het jaar 2011…

Gewenste Oplossing:

Ik bedoel "beste Marktplaats" haal eerst eens die advertenties van die
broodfokkers eraf en ga dan eens je regels aanpassen over stukje`s Ivoor van een eeuw geleden!!!

Alle klachten die gemeld zijn door Jopiedopie