Klacht: arogante bezorgers met dovemans oren.

op 09 juli 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik word een beetje erg moe van 1 bezorger van tnt post.
hij rijd vaak in stadskanaal en omgeving.
afgelopen donderdag en vrijdag is hij hier geweest.
veenmosweg 8, 9502 ap stadskanaal
komt bijna elke week wel een keer hier.
zijn arogante gedrag en het compleet negeren van me.
terwijl ik op geen halve meter van hem af 5 honden bij de deur weg probeer te houden. en 3 x duidelijk aangeef dat de voordeur even dicht moet, zodat ik het spul weer onder controle heb. want ik wil de honden niet los op straat hebben lopen. ivm auto’s of fietsers of eventueel andere honden.en een roedel van 5 honden wil je niet los op staat hebben wandelen.zeker niet met een klein opruiend frans bulldogje ertussen die beschermt word door de 4 grotere. gaat hij mij negeren en problemen in de hand werken.
en dan vervolgens ook nog es gaan dreigen, dat als wij nog post willen hebben IK mn grote mond even moet houden. als ik hem erop aan spreek,nou daar ben ik niet gecharmeerd van.
en dat is wel heel zwak uitgedrukt.
want ik ben dr echt niet blij mee.

Gewenste Oplossing:

hij kan zn excuses aanbieden.

Alle klachten die gemeld zijn door iedan