Klacht: Android tablet 10 inch

op 18 december 2012 over A & W Tablet in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 3 oktober 2012 heb ik een Android tablet besteld en een beschermmap met toetsenbord. Ruim 2 weken later kreeg ik de bestelling thuis, maar in de tussentijd was de beschermmap voor 50% korting aangeboden op de website. Ik heb aangegeven dat ik het vervelend vond om op mijn bestelling te moeten wachten en in de tussentijd één van de artikelen voor de helft van de prijs was. Ik zou 20 euro terugkrijgen. In eerste instantie dacht ik: netjes. Maar vooralsnog kan ik na 4x contact hierover nog steeds fluiten naar die 20 euro.
Verder is het geluid ook nog erg slecht. Als ik naar muziek luister of een filmpje kijk, zit er om de paar seconden een tik in het geluid, alsof je naar een oude LP zit te luisteren.
Op 10 november heb ik hierover een mail gestuurd, maar tot nog toe heb ik nog niets van ze vernomen.
Ik zou niemand aanraden om bij A&W Tablets iets te kopen, want ze geven niet thuis bij een klacht!

Gewenste Oplossing:

óf een nieuwe tablet die het wel doet zoals het hoort, óf mijn geld terug!

Alle klachten die gemeld zijn door 76_Natascha