Klacht: AMSTERDAM INTERNATIONAL MAIL CENT Addressee cannot be located – Item returned to sender

op 28 september 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

1 jaar geleden - Geachte heer/mevrouw, Uit uw bericht begrijp ik dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. Ik kan mij voorstellen dat u hiervan baalt en ik wil dit graag voor u onderzoeken. Kunt u mij in een reactie op dit bericht laten weten wat de track & trace code van dit pakket is? Met vriendelijke groet, PostNL

Reactie van de melder van de klacht Danish Jethoe

1 jaar geleden - Hallo, Track & trace is 282487184760 of LZ412072875US Met vriendelijke groet, Danish Jethoe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 28 september 2017 om 11:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Jethoe,

Hartelijk dank voor uw reactie. Graag geef ik u meer informatie over uw zending.

U kreeg zelf al de melding dat uw pakket retour is gestuurd en dit kan ik bevestigen. Mijn excuses voor het ongemak. De reden is bij mij niet bekend, want dit kan niet uit de statusinformatie van het pakket worden opgemaakt. Wel zal de reden op het pakket zelf staan. Ik raad u aan om hiervoor contact op te nemen met de afzender.

Ook raad ik u aan om contact op te nemen met de afzender voor een passende oplossing. Pakketten die retour gaan zijn binnen Europa 2-3 weken onderweg en buiten Europa 10-12 weken. U kunt het volgende bericht naar de afzender sturen:

PostNL hereby declares that the parcel with tracking code: LZ412072875US has not been received by your client.
As this parcel is in its return process, I hope that with this declaration,
you and your client can agree to compensation of a kind you both see fit.

Kind regards,
PostNL customer service

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL, dan kunt u altijd terecht bij onze Klantenservice: http://www.postnl.nl/klantenservice

Met vriendelijke groet,
PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door Danish Jethoe