Klacht: ammoniakgeur en smaak brabantse eierkoeken

op 31 januari 2014 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen week een zak brabantse eierkoeken in de bonus gekocht bij AH de Linie in Apeldoorn. Mijn broer en ik hebben beide een halve koek gegeten waarbij we gaandeweg merkten dat er een hele sterke ammoniakgeur aan de koek kleefde. Nadien last van brandend maagzuur, oprispingen en diarree. Heb de resterend eierkoeken achtergelaten bij de klantenservice (naam medewerker: Monica). Ik vroeg haar om zelf te gaan ruiken in de zak. Hier had ze geen zin in. Erg teleurstellend gezien de aard van de klacht.

Gewenste Oplossing:

Een onderzoek wat ons duidelijkheid geeft wat er toe heeft geleid dat die penetrante ammoniakgeur is ontstaan waardoor mijn broer en ik beide maagklachten kregen. Het rook zeer ongezond! We willen echt weten wat voor ongezond spul we binnen hebben gekregen!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door agnes1966