Klacht: Alleen maar gezeik

op 08 augustus 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb alleen maar gezeik met paypal! Heb via Ideal 20 euro overgemaakt naar mijn account, maar die is nu verdwenen. Heb ze hier een mail over gestuurd, hier heb ik nooit reactie op gehad. En tot overmaat van ramp kan ik nu ook niet meer inloggen. Dit is wel deels mn eigen schuld.. maar als ik aangeef dat ik problemen heb met inloggen krijg ik eerst een verificatie code naar mn mail gestuurd.. dit is allemaal prima.. maar vervolgens moet ik nog mn vragen beantwoorden van 100 jaar geleden en die antwoorden weet ik dus ook niet meer.. wat een gezeik.. kan nu dus helemaal niks en mn geld is weg!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag weer in kunnen loggen op mijn account waar dan ook die 20 euro op staat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisa_Prudencia