Klacht: Al 2 maanden op het wachten op een nieuwe telefoon.

op 15 juni 2017 over Smartphonepolis in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin April is mijn Iphone 7 gestolen. Ik heb mijn telefoon verzekerd bij smartphonepolis.nl met een extra diefstal verzekering. Ik heb tot de dag van vandaag nog geen enkel bericht gehad over de vorderingen van dit proces. Meerdere malen de klantenservice aan de telefoon gehad. Zij gaven mij per gesprek andere informatie en konden mij tot slot ook niet verder helpen omdat ze aangeven los te staan van de verzekering zelf en door meerdere klachten de klanten niet meer mogen doorverbinden (?). Ik ben diep teleurgesteld in deze verzekering en hoop op deze manier een oplossing te kunnen vinden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de verzekering contact met mij opneemt en zsm een nieuw toestel toestuurt of het bedrag naar mijn rekening overmaakt.

Alle klachten die gemeld zijn door Chiara van der Kuip