Klacht: Aktiesport lijkt te streven naar klantenverlies.

op 08 juli 2016 over Aktiesport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 21-5-2016 een internetbestelling bij aktiesport geplaatst. Kon de bestelling dagen later netjes afhalen bij Aktiesport filiaal in Zwijndrecht. Desondanks was de maat van beide broekjes te groot. Op 31-5 heb ik bij aktiesport filiaal in Zwijndrecht de broekjes retour gegeven en een retourformulier bon ingevuld en een kassabon werd er aan vast geniet. Binnen 10 werkdagen zou het geld op mijn rekening staan, aldus medewerker. Na 2 weken nog geen geld op mijn rekening. Heb 3 x met klantenservice gebeld en ik werd letterlijk van het kastje naar de muur gestuurd. Klantenservice kon er niets mee, ik moest terug naar het filiaal (filiaal paar keer gebeld). Bij het filiaal zeiden ze dat het erg raar is want hun kunnen geen betaalgegevens in kijken etc en klantenservice wel. Maar om me toch nog goed te helpen zouden ze de regiomanager gesproken hebben en die zou het voor me uitzoeken. Dus kon weer terug naar Zwijndrecht aktiesport en moest weer opnieuw een kassabon komen met data 17-06-2016 en medewerkers zouden ervoor zorgen dat het bij betreffende manager aan zou komen. Nu zeiden ze dat ik toch echt zsm mijn geld terug zou moeten krijgen en kon er naar hun idee niets meer fout gaan. Nu is het inmiddels vrijdag 8 juli en er staat nog steeds niets bijgeschreven. Filiaal aktiesport gebeld en die weten ook niet wat ze kunnen doen. Weer langs komen ??? (kost me steeds parkeergeld en benzine, woon zelf in Dordrecht)
Daarbij mogen ze geen geld uit de kassa geven, want dat zou ze hun baan kunnen kosten. Ik “was” een vaste goede klant met mijn gezin. Door deze situatie ben ik het vertrouwen dusdanig verloren. Service ben ik ook niet over te spreken. Moet ik smeken om mijn geld terug te krijgen?? Gaat maar om 11,25 maar voor mij toch een principe kwestie geef mijn geld niet zomaar weg.
Wie gaat dit nu oplossen, hoe vaak moet ik nog naar klantenservice bellen en hoe vaak nog bellen naar het filiaal? Hoe vaak nog heen en weer rijden??
Heb klantenservice laatste dagen maar gemaild met bovenstaande, maar er wordt niet op mijn mails gereageerd. Deze gang van zaken nog niet eerder meegemaakt. Erg teleurstellend!

Gewenste Oplossing:

Oplossing geld alsnog zsm terug krijgen!
Desnoods een tegoed bon.
Daarbij mogen ze zorgen dat ze hun zaakjes beter op orde krijgen door onderling betere communicatie (klantenservice/filiaal/klant beter op de hoogte stellen). Geen afschuifbeleid en duidelijkheid zien te geven. Klant is toch koning?

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aktiesport

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aktiesport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Debbie 1982