Klacht: Agressieve verkoop, misleiding

op 19 juni 2016 over mttm in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het begon met een brief dat mijn huidige contract bij KPN per 1 juni 2016 zou aflopen en dat ik het contract bij MTTM moest voortzetten met fantastische kortingen. Onzin: mijn huidige contract bij KPN loopt nog tot 1 april 2017, alleen kunnen zakelijke klanten per 1 juni 2016 opzeggen omdat KPN de tarieven heeft verhoogd. Ik heb meteen schriftelijk aangegeven dat ik niet op dit aanbod wilde ingaan. Tot mijn verbazing ontving ik enkele weken later een aantal e-mails dat mijn aansluiting bij MTTM in voorbereiding was en dat ik een intake formulier moest invullen. Weer heb ik dit keer zowel per e-mail als per post met klem aangegeven de aansluitingsprocedure per direct te stoppen en met de mededeling dat mijn contract bij KPN gewoon doorliep na 1 juni 2016. Helaas zonder resultaat: Ik kreeg hierna weer enkele e-mails betreffende de voortgang van mijn aansluiting.
Kortom, deze organisatie maakt zich schuldig aan agressieve verkoop en misleiding en sturen ze spam berichten. Indien deze lui doorgaan met deze onzin zal ik ze rechtswege aanpakken.

Gewenste Oplossing:

Wanneer MTTM stopt met mij te bestoken met hun spam.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar mttm over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door mvanstraaten