Klacht: Afwijkende asbestrapportage

op 06 september 2018 over Dap Advies in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze onderneming heeft 2 asbestonderzoeken uitgevoerd in opdracht van mijn verhuurder, Mitros te Utrecht. Een van de 2 rapportages heeft mijn verhuurder nog steeds niet overlegd…

Het onderzoek door Dap Advies B.V. wijkt onder andere af van wat er ter plaatse is gezegd en is ook opgenomen door mij. Als ik de opname vergelijk met de rapportage van Dap Advies B.V., zie ik opmerkelijke verschillen.

Zo laat hij mij het verschil zien tussen asbesthoudend plaatmaterieel en niet-asbesthoudend plaatmateriaal. Maakt zich tot 3 keer zich zorgen over de slechte staat van het asbesthoudend plaatmateriaal. In de rapportage gaat de conditie over dit asbestmaterieel plots naar ‘GOED’ en slinkt de hoeveelheid vierkante meters op papier….

Hij ZIET dat er geboord is in een asbestbuis, in de rapportage vermeldde hij ‘tijdens werkzaamheden GERAAKT’ (boren in asbestmaterieel blijkt absoluut verboden te zijn…echter was dit in opdracht van mijn verhuurder toch gebeurd).

Daarnaast zijn er meer ‘foutjes’ en ‘tekortkomingen’ in de rapportage, echter allemaal in ons ‘nadeel’….

Deze onderneming is door een medewerker van mijn verhuurder een ‘probleemgevallen’ onderzoeker genoemd…….

Gewenste Oplossing:

Openheid over de gang van zaken geven en het nog steeds niet verstrekte rapportage van Dap in deze woning alsnog wordt verstrekt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dap Advies nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yilmaz Yilmaz