Klacht: afspraken niet nakomen en dingen zeggen wat niet waar gemaakt kan worden

op 02 augustus 2016 over Dynasure in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben nu 5 dagen me telefoon kwijt krijg geen leen mobiel dan zeggen de werknemers van alles wat niet waar gemaakt kan worden jullie kennen ook hellemaal niks ik trek me verzekering in hoef niks te maken hebben met oplichters en ken een aantal hier die ook wat bij jullie hebben lopen zal ik ook verzoeken om wat anders te zoeken en nog geld vragen ook echte oplichters

Gewenste Oplossing:

als de afspraken waren na gekomen moet nog 65 euro nu gaan betalen
extra na me maandelijkse betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dynasure over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dynasure in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door patrick1313