Klacht: afschriften inzien ouder dan twee jaar

op 17 juni 2016 over SNS Bank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

van belastingdienst moet ik gegevens minimaal vijf jaar bewaren, ik had twee oude afschriften nodig van ongeveer drie jaar geleden en moet daar flink voor betalen, dat vind ik geen service en als men dan tracht het aan te vragen via website is dat erg lastig, ik vind het onzin te moeten betalen voor mijn eigen archief in beheer bij SNS maar men verwijst naar voorwaarden, ik ben wel gedupeerd inmiddels en wie betaald dat

Gewenste Oplossing:

ik wil minimaal vijf inzage in eigen gegevens en vergoeding voor de opgelopen schade

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SNS Bank

Bericht van SNS Bank

4 maanden geleden - Beste Camato, Bedankt voor je bericht. Vervelend dat je ontevreden over ons bent. Via deze weg nemen wij geen klachten in behandeling. Je klacht mag je rechtstreeks bij ons indienen via het klachtenformulier op onze website: http://www.snsbank.nl/particulier/klantenservice/contact/klacht-indienen.html?resultpos=1. Daar nemen we je klacht snel in behandeling en zoeken we vervolgens naar de juiste en gepaste oplossing. Zo behandelen wij elke klacht gelijkwaardig. Dank voor je begrip. Groet, SNS Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door SNS Bank in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht camato

2 maanden geleden - geen enkele reaktie meer ontvangen en door SNS gedupeerd !

Alle klachten die gemeld zijn door camato