Klacht: Afmelden via [email protected] lukt niet!!

op 25 juni 2010 over tiptopacties in de categorie Spam

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ontvang nou al een tijdje SPAM van tiptopacties/aanbiedingen4u. Ik heb meerdere malen geprobeerd mij af te melden. Dit kan zogenaamd met het mailadres ([email protected]) wat telkens onderaan de spammailtjes staat. Hoevaak je het ook probeert je krijgt telkens een mail terug dat het niet lukt. Het zal mij niks verbazen als dit mailadres ook gewoon fake is. Ze maken het je zo moeilijk mogelijk om af te melden, zodat zij er natuurlijk weer aan kunnen verdienen.

Gewenste oplossing

Per direct afmelden van die spammailtjes. En ervoor zorgen dat ze stoppen met die oneerlijke praktijken. Ze moeten het makkelijker maken om je af te melden voor die spammails.

Alle klachten die gemeld zijn door MrJones