Klacht: afhandeling restitutie boete duurt te lang en veel te omslachtig

op 24 oktober 2011 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een boete ontvangen omdat ik niet ingecheckt had, terwijl ik wel reisrecht had,daarom kon ik het terug vragen.
Ik heb dit tot 3 keer toe moeten doen voordat het goedgekeurd is. Nu is het eindelijk goedgekeurd, wordt er gezegd dat het geld terug gestort word en anderhalve week later heb ik hier nog steeds niets van terug gezien. Ik vind dit zeer onproffessioneel en laks, er werd mij gezegd dat dit heel gemakkelijk via de website kon, nu ben ik er al bijna 3 maanden mee bezig!

Gewenste Oplossing:

Zo spoedig mogelijk het beloofde bedrag van de boete 45 euro, (zoals letterlijk gezegd in de email) zo snel mogelijk terug storten

Alle klachten die gemeld zijn door connie vissers