Klacht: Afgescheept en slecht behandeld met de klacht

op 07 april 2013 over Bijenkorf in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De klacht: Oorbellen verkleuren en een steen wordt blauw de bij behorende ketting en ring niet. Alle verhaaltjes over haarlak en parfums zijn hier niet debet aan, daar ik een uitgebreid SWAROVSKI sieraden collectie heb is dit nog nooit mij overkomen. Verder zal ik maar niet mij verder uitweiden hoe we behandeld zijn in de Bijenkorf in Eindhoven daar een andere medewerkster er schande van sprak.

Gewenste Oplossing:

Graag geld terug of echte SWAROVSKI oorbellen
Het gaat om PALACE:oorstekers 1106512

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bijenkorf over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb Bijenkorf een herinnering gestuurd dat deze klacht nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door