Klacht: Afgeleverd bij de buren

Y-D op 12 oktober 2020 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een pakket op zaterdag, ik wist dat vanwege de mail. heb niemand horen bellen of kloppen aan de deur. ik ging buiten eens kijken waar ze bleven lag de dhl brief voor in mijn tuin. nog niet eens in de brievenbus.. met erop stond voor een dichte deur… pakket afgeleverd bij de buren… vind dit niet heel erg netjes gewoon aankloppen is een kleine moeite. Krijg de kots van alle dhls en postnls.

Gewenste Oplossing:

Nooit.. Ik ga zelf het wel voortaan halen in de winkel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 12 oktober 2020 om 13:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag.

Wat vervelend dat uw zending niet bij u aangeboden is. Doet uw bel het wel gewoon naar behoren? Anders durf ik niet te zeggen wat hier mis is gegaan. Fijn dat het pakket in ieder geval geleverd is die dag, zodat het alsnog ontvangen kan worden, maar vervelend dat het niet bij u thuis is geleverd. Mocht dit vaker voorkomen, laat het dan gerust even weten. Bedankt voor het maken van uw melding.

Met vriendelijke groet,

Emiel

Alle klachten die gemeld zijn door Y-D