Klacht: Adidas schoenen besteld en betaald maar nog steeds niet aangekomen

op 08 mei 2017 over Modegram in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26 maart heb ik een bestelling geplaatst van adidas sneakers. deze zouden rond 27 april geleverd worden stond erbij. Ik heb ze onmiddellijk betaald via overschrijving. Nu meer dan 1 maand later zie ik op Facebook opnieuw een aanbieding van de schoenen die ik besteld heb en bij de leverdatum staat vanaf 30 mei! Dit klopt toch allemaal niet! Ik wil mijn geld terug, ofwel de schoenen zo snel mogelijk

Gewenste Oplossing:

Ik had graag een bevestigingsmail gehad hoe het nu zat over de exacte leverdatum en of ze al dan niet voorradig zijn. Als ze niet voor juni leverbaar zijn, wil ik mijn geld terug want er werd beloofd eind april!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Modegram

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Modegram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door birdy87