Klacht: Actieve gasaansluiting verzegelen.

op 07 oktober 2016 over Liander in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds 5 augustue 2016 een niewe woning en wil hier geen gas meer gebruikeb aangezien er blokverwarming is en er wordt gekookt op inductie. Nu heb ik gebeld om te vragen te verzegelen. Echter wordt er medegedeeld dat ik dan de volledige aansluiting moet laten verwijderen met een kostenplaatje van ruim €600,- totaal belachelijk natuurlijk. Op de vraag wat er gebeurde als ik dit niet wilde betalen was het antwoord dan gaat het naar de deurwaarder.

Gewenste Oplossing:

Simpelweg de gasaansluiting verzegelen en dit zonder extra kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Liander

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Liander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Martijn De klerk