Klacht: Account verwijderen

op 19 juni 2016 over Netlog in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb meerdere malen contact gezocht met Netlog om mijn account te verwijderen. Ik weet mijn e-mailadres en mijn wachtwoord niet meer, omdat ik die jaren geleden gewijzigd heb. Ik wil er vanaf, want ik vind het erg hinderlijk dat mijn profiel met foto tevoorschijn komt op Google. Mvgr, Inge

Gewenste Oplossing:

Mijn account wil ik definitief verwijderd hebben. Inclusief inhoud en foto's. Bvd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Netlog

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Netlog nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Netlog in behandeling genomen

Bericht van Netlog

1 jaar geleden - Goedenavond Inge, Bedankt voor je bericht. Ik vind op jouw naam helaas geen Netlog-account terug. Aan welk e-mailadres staat je account gekoppeld? Of vermeld je even de nickname of de link naar je profiel alsjeblieft? Ik help je dan graag verder!

Reactie van de melder van de klacht Inge Mangelaars

1 jaar geleden - Goedenavond Netlog, Dit is het linkje naar mijn profiel: http://nl.netlog.com/giirlpower/photo Mvgr, Inge Mangelaars

Alle klachten die gemeld zijn door Inge Mangelaars