Klacht: Abonnement wordt nog steeds afgeschreven

op 25 mei 2021 over Huurwoningenland.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meerdere keren mijn lidmaatschap cq abonnement opgezegd bij huurwoningenland. Een bevestiging daarvan gekregen. Maar er wordt nog steeds afgeschreven. Ik durf het niet te storneren want in diezelfde mail staat dat dat niet mag en dreigen met incasso kosten en deurwaarders. Ik ben hier nu al zeker 4 a 5 maanden mee bezig!!

Gewenste Oplossing:

Als er geen geld meer wordt afgeschreven en de afgelopen maanden terug gestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Huurwoningenland.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Huurwoningenland.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tessa2201