Klacht: Abbonement en incasso kosten??

op 25 mei 2021 over CVMaker in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gestoord! Dan dacht je een eenmalige betaling te doen, zit je vast aan een abbonement. Ik weiger dit tweede termijn te betalen en nu willen ze met boze mails incasso kosten van 40 op mij verhalen. Wat een oplichterij. Telefonische klantenservice is niet te bereiken. Reageren niet op emails. Ik zit met het handen in het haar. Ze scammen mensen die al geen baan hebben en dus een cv moeten maken.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de incasso kosten weggescholden worden en ik eindelijk af ben van dit abbonement

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar CVMaker over deze klacht.

Bericht van CVMaker

1 maand geleden - Beste Mirte, Wij hopen dat uw klacht naar voldoening door ons is opgelost! Team CVmaker

Alle klachten die gemeld zijn door vuillak