Klacht: aanvraag zorgtoeslag

op 18 januari 2014 over Zorgtoeslag.nl in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Mijnheer/Mevrouw,middels deze wil ik,Mw.R.Ramdaras,wonende in Zoetermeer,bij u een klacht neerleggen hopende op een oplossing.Wij ,dus mijn dochter en ik,hebben vorig jaar zorgtoeslag aangevraagt.Mijn dochter is in juni 2013 ,18 jaar geworden.Ik had belastingdienst gebeld voor wat informaties,en werd doorverwezen naar hun site.We gingen dan via internet ,en dan wel bij toeslagen,en wisten wij veel dat er ook daar alles mis kan gaan.Ik als een leek heb op zorgtoeslag.nl alles ingevuld in de veronderstelling dat het goed is,niet wetende dat zorgtoeslag zo een giftige slang zou blijken te zijn.Later kregen wij een factuur van zorgtoeslag.nl en daarop stond een adres dat niet overeen kwam met belastingdienst.Toen wist ik dat er iets mis was.

Alle klachten die gemeld zijn door haridwar2011