Klacht: aanmaning over incasso die nooit plaats gevonden heeft

op 14 mei 2016 over Directpay in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11 mei telefonisch contact gehad met Directpay over een incasso die zij niet zouden konden innen. Na heen en weer gebel met o.a. Directpay en de bank bleek dat Directpay de incasso nooit verstuurd had door problemen in de communicatie met Fitness365, de opdrachtgever van Directpay.
Een medewerker van Directpay heeft excuses aangeboden en gemeld dat er een fout was gemaakt.

Op 12 mei, een dag later, heeft Directpay een schriftelijk aanmaning verstuurd m.b.t. dezelfde factuur waar ik een dag eerder over gebeld heb. Hierbij waren ook al de incassokosten vermeld. De melding blijft dat er niet geïncasseerd kon worden en of ik maar direct wil betalen.

Het is schandalig dat de ene dag gemeld wordt dat het opgelost is en dat het de fout is van Directpay en dat de volgende dag doodleuk een aanmaning verstuurd wordt. Notabene een aanmaning m.b.t. een incasso die nooit plaats gevonden heeft.
Het excuus ” het heeft elkaar gekruist en we konden de brief niet tegenhouden” snijdt geen hout. Geld en incassokosten willen innen terwijl de fout bij Directpay ligt.

Gewenste Oplossing:

Brief, geen mail, waarin excuus wordt aangeboden en het terugdraaien van de incassokosten. En het ophouden met de schuld geven aan de debiteur i.p.v. eerst zelf eens kijken waar het fout gegaan is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Directpay over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Directpay in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door mevrouw Eisenga